Kurssitusta tarjolla

Tarvitsetko tietoa vammaispalvelulaista tai esteettömyydestä? Entä kiinnostaako sinua vammaisten ihmisten ihmisoikeudet?

Tiesitkö, että voit opiskella näitä aiheita Invalidiliiton verkkokursseilla! Verkkokurssit tarjoavat helpon ja halvan tavan opiskella. Kurssin käyminen ei vaadi erityisiä teknisiä taitoja. Tarvitset vain internet- ja sähköpostiyhteyden.  Ohjaajat neuvovat tarvittaessa.

Vammaispalvelut tutuksi kurssilla (2.2.-15.3.) tutustut vammaispalvelulain ja -asetuksen mukaisiin palveluihin ja tukitoimiin, opit hakemaan palveluja ja lisätietoja sekä valittamaan kielteisistä päätöksistä.

Julkista esteettömyyttä kurssilla (13.4.-10.5 tai 5.10.-1.11) opit tuntemaan julkiseen rakentamiseen liittyvän keskeisen lainsäädännön sekä keinoja esteettömyyden edistämiseksi.

YK:n vammaissopimus tutuksi kurssilla (4.5.-7.6. tai 2.11.-6.12) tutustut YK:n vammaissopimuksen sisältöön, merkitykseen ja historiaan, pohdit erilaisia näkökulmia vammaisuuteen sekä opit tunnistamaan vammaisten ihmisten oikeudet ja keinoja näiden oikeuksien edistämiseen.

Kurssimaksu on Invalidiliiton jäsenyhdistysten jäsenille 10 €, vammaisneuvoston jäsenille 20 € ja muille 40 €. Ilmoittautumiset viikkoa ennen kurssia www.invalidiliitto.fi/jarjestokoulutus tai minulle.

Annan mielelläni lisätietoja kursseista.

Invalidiliiton koulutuksista saat tietoa IT-lehdestä sekä nettisivuiltamme www.invalidiliitto.fi.

Kurssiterveisin

Auli Tynkkynen

Invalidiliitto ry
koulutussuunnittelija
auli.tynkkynen@invalidiliitto.fi
p. 040 7788 690

 

Invalidiliitto edistää ja kehittää toimintakyvyltään erilaisten ja fyysisesti vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Invalidiliitto-konserniin kuuluvat myös Validia Kuntoutus, Asuminen ja Ammattiopisto

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s